dissabte, 28 de setembre del 2013

Orgia teatral

Les tres noies vingudes de Nebraska que es fan dir The Mamzelles, s'han despullat teatralment i literalment per convidar-nos a la seva orgia particular. Ahir a la nit vaig anar al teatre lliure per veure Orgia, protagonitzada per Bàrbara Mestanza, Paula Malia i Paula Ribó i dirigida per Alex Mañas.

Foto amb les The Mamzelles.
Tot comença quan les tres es posen d'acord per anar a una orgia, perquè una d'elles, l'Eva, superi la ruptura amb la seva parella, el Pau. La Sònia i la Magda són les millors amigues de l'Eva i les que l'acompanyen a passar una nit subrealista.

Un lavabo és l'espai escènic on es desenvolupa la trama de l'obra, un dels espais més íntims on et pots explicar confessions. El fet que durant una part de l'obra vagin nues, acaba per esdevenir en una simple anècdota a mida que va avançant l'obra. Les paraules, cançons i els balls estrambòtics agafen força fins a tal punt que posen en dubte la seva amistat per amor.
El cartell de l'obra. 

Si mai heu anat a cap orgia i voleu saber que hi passa, teniu temps fins demà. Les entrades valen 10 euros i val molt la pena gaudir d'aquestes tres actrius que han apostat per la seva forma de fer teatre.

1 comentari:

  1. Et vaig dir que comentaria i aquí estic, més val tard que mai! xD

    Realment va ser un musical totalment diferent als que havíem vist fins ara. I sí, ja podem dir que hem estat a una orgia!! jajajaja

    ResponElimina