dimecres, 20 de novembre del 2013

Animals de companyia

No passa cada dia que vas a casa de la dissenyadora Bàrbara Aurell a veure una obra de teatre, doncs així és, ella ha cedit el seu espai perquè s'hi representi "Animals de companyia" escrita per Estel Solé i dirigida per Marilia Samper. Dijous passat vam ser 25 els afortunats que vam poder gaudir de les grans interpretacions de l'Estel Solé, la Miriam Tortosa, l'Edu Buch, la Martina Tresserra i el Jordi Vaqué a tocar de nosaltres. 

Tot comença quan la Bet surt del centre on ha estat internada dos mesos, després que s'intentés suicidar, i els seus amics li preparen un sopar sorpresa a casa seva per donar-li la benvinguda. A partir d'aquí el que havia de ser una vetllada tranquil·la agafa un ritme del·lirant on tots tenen moltes coses a dir-se. 

Qui més qui menys s'ha sentit sol alguna vegada, tot i estar envoltat d'amics. Aquesta obra el que vol demostrar és si de veritat aquells que es fan dir amics ho són i els tindràs en moments difícils o si només els tens d'animals de companyia. 

És molt fàcil sentir-te identificat amb la història o amb algun dels personatges, jo personalment em vaig sentir identificada amb la Clara. 

Aquesta expèriencia em va servir per descobrir a dos actors que fins ara eren desconeguts per mi com són la Martina i el Jordi. Felicitats als cinc actors per fer-me sentir com si estigués al menjador de casa seva, i mai millor dit. 

El 29 i 30 de novembre seran a casa de la directora teatral Elisenda Roca i del 12 al 15 de desembre a la Nau Ivanow. Podeu comprar les entrades per les funcions del desembre, aquí. 

Si voleu passar una bona estona i sortir amb un somriure, no us ho penseu més i aneu-hi. És d'aquelles obres que passen de ser recomanades a ser imperdible. 

Molta merda i espero que arribeu lluny. 


La Martina Tresserra és la Clara.

L'Edu Buch i l'Estel Solé són el Marc i la Bet.

La Miriam Tortosa és la Laura.

1 comentari: